Zakelijk

ZNZ GROEP; De lange jaren van studies in Turkije onthullen in vakgebieden docenten, artsen en ervaren experts die in 2011 samenkwamen en begonnen met operaties. De visie en expertise van Turkije op het gebied van gezondheid in termen van bedrijfservaring naar de wereld proberen wij over te brengen.

ZNZ GROEP; is een gezondheidsadviesbureau dat de bedrijfswaarden voorop heeft staan bij het bereiken van elk individu in Turkije en het overwinnen van de klachten die worden ervaren door patiënten die uit het buitenland komen. 

Ons doel is altijd om gezondheidszorg van betere kwaliteit te bieden, om met onze kwaliteiten te werken en om de wereld van de geneeskunde en de wetenschap op de voet te volgen. Onze deskundige medewerkers ondersteunen u ten alle tijde en zij weten dat gezondheid waardevoller is dan wat dan ook.

 

JOUW VRAGEN

Alle bewerkingen die worden uitgevoerd met ZNZ Hair Center vallen onder onze garantie.
Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

De meest gebruikte haartransplantatietechniek vandaag: het is de FUE-techniek. De FUE-techniek werd genomen als een belangrijke stap voor de toekomst van haartransplantatie. Bij dit type haartransplantatie wordt het haar één voor één uit een gebied gehaald door middel van speciale pijpjes en wordt het haar in het te transplanteren gebied geplaatst.

BLOG23.11.2020 13:19:28
Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Natuurlijk heeft haartransplantatie, net als al het andere, ook een geschiedenis. Als u geïnteresseerd bent in haartransplantatie en de geschiedenis van haartransplantatie, zal dit artikel u door de tijd leiden en uitleggen hoe haartransplantatiebehandelingen door de geschiedenis heen zijn toegepast.

BLOG16.11.2020 13:13:52
Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Baard is voor sommige mannen het belangrijkste accessoire dat ze hebben. Baardverlies of schaarse baard, die door verschillende redenen kan worden veroorzaakt, kan worden verholpen met een baardtransplantatiebehandeling.

BLOG9.11.2020 13:07:57