Gebruiksvoorwaarden

Beste gebruiker, 

Er zijn veel methoden geprobeerd om dit probleem te verhelpen voordat de haartransplantatie wordt uitgevoerd. 

Er worden nog steeds verschillende haarproblemen toegepast om de haarzakjes te versterken en ervoor te zorgen dat het haar gezond is. In veel gevallen is permanente haartransplantatie echter de permanente oplossing. 

ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. biedt producten en diensten aan om ziekten te diagnosticeren, te voorkomen en te behandelen. Elke dienst in het ziekenhuis wordt gecontroleerd door de officiële of semi-officiële instellingen (TC Ministerie van Volksgezondheid, Algemene Directie van Stichtingen, ISO, enz.) Waarmee de instelling is verbonden. Krachtens de relevante wetten wordt het publiek bij wet beschermd in het kader van de geleverde diensten en de aard van de toegepaste behandelingen. 

Iedereen die deze site http://www.znzgrup.com bezoekt of verzoekt om gebruik te maken van de diensten die op deze site worden aangeboden, heeft recht op de volgende gebruiksvoorwaarden en juridische kennisgeving: aanvaardt alle voorwaarden exact. 

ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. deze Gebruiksvoorwaarden en disclaimer; en eventuele andere instructies op deze site op elk moment. De wijzigingen zijn geldig en bindend vanaf de datum van publicatie op deze website. Het is de verantwoordelijkheid van de sitegebruiker om de wijzigingen te volgen. ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. heeft geen verplichting om u op de hoogte te brengen van eventuele wijzigingen. ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. Door de services van de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met deze wijzigingen. 

Gebruiksvoorwaarden van de site 

ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. site verbindt u ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. site en ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, nauwkeurigheid of functie van deze sites. ZnZ Grup Sağlık Danışmanlık Turizm San. Tic. Ltd. Sti., Op de site waar de link later zal komen, is zij niet verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen. ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. of een van haar gelieerde ondernemingen, derden die betrokken zijn bij de creatie of verzending van deze site, zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, strafrechtelijke of punitieve schade, schade en schade die kan voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van deze site door de gebruiker van de site. 

Bezoekers van onze website erkennen dat de bestanden die op onze site kunnen worden gedownload, niet garanderen dat ze vrij zijn van virussen of andere kwaadaardigheden of kwaadaardige code of materiaal. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om dergelijke kwaadwillende of beschadigende codes of materialen, de nauwkeurigheid van de gegevensinvoer / -uitvoer of alle software- en hardwarevereisten die nodig zijn om verloren gegevens te herstellen, te voorkomen. De gebruiker aanvaardt alle verantwoordelijkheid en risico's die voortvloeien uit het gebruik van de site. De website biedt de site en al zijn elementen zoals deze is, en biedt geen enkele expliciete of impliciete garanties over de website of enige diensten, informatie of enig element in de inhoud van de site of enig gebruik van de site. ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. Het is de exclusieve verantwoordelijkheid van de gebruiker om de juistheid van alle ideeën, adviezen, diensten of andere informatie en materiaal die via de site worden verstrekt, te beoordelen. 

Wettelijke waarschuwing 

ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. De website, de inhoud en de praktijken ervan zijn alleen voor informatieve en educatieve doeleinden en zijn niet bedoeld om medisch advies te geven of arts-patiëntrelaties te geven. 

De informatie op onze website kan niet worden vergeleken met de informatie die is verstrekt naar aanleiding van medisch onderzoek en consultatie van artsen. De adviezen en documenten vermeld in de referenties zijn verstrekt door ZnZ Group Health ConsultingTourism San. Tic. Ltd. Sti. tenzij uitdrukkelijk vermeld. 

De informatie op onze website kan niet worden vergeleken met de informatie die is verstrekt naar aanleiding van medisch onderzoek en consultatie van artsen. De adviezen en documenten vermeld in de referenties zijn verstrekt door ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. tenzij uitdrukkelijk vermeld. 

auteursrechten 

Alle tekst, afbeeldingen, audio, animaties, videobestanden en alle andere materialen en ontwerpen die op deze site worden gepubliceerd, vallen onder het auteursrecht volgens wet nr. 5846 en de gerelateerde wetgeving. Dit copyright ZnZ Group Health Consulting Tourism San. Tic. Ltd. Sti. en geen enkel item mag worden gekopieerd, gebruikt of gebruikt worden voor commerciële doeleinden op andere sites.

JOUW VRAGEN

Alle bewerkingen die worden uitgevoerd met ZNZ Hair Center vallen onder onze garantie.
Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

De meest gebruikte haartransplantatietechniek vandaag: het is de FUE-techniek. De FUE-techniek werd genomen als een belangrijke stap voor de toekomst van haartransplantatie. Bij dit type haartransplantatie wordt het haar één voor één uit een gebied gehaald door middel van speciale pijpjes en wordt het haar in het te transplanteren gebied geplaatst.

BLOG23.11.2020 13:19:28
Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Natuurlijk heeft haartransplantatie, net als al het andere, ook een geschiedenis. Als u geïnteresseerd bent in haartransplantatie en de geschiedenis van haartransplantatie, zal dit artikel u door de tijd leiden en uitleggen hoe haartransplantatiebehandelingen door de geschiedenis heen zijn toegepast.

BLOG16.11.2020 13:13:52
Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Baard is voor sommige mannen het belangrijkste accessoire dat ze hebben. Baardverlies of schaarse baard, die door verschillende redenen kan worden veroorzaakt, kan worden verholpen met een baardtransplantatiebehandeling.

BLOG9.11.2020 13:07:57