Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie is een behandeling die vooral gewenst is bij vrouwen.

Wenkbrauwen verliezen hun jeugdigheid en volume. Met een wenkbrauwtransplanttie is het mogelijk om je oude volume en dikheid te bereiken. Wenkbrauwen kunnen ook verloren gaan door trauma’s, brandwonden en ongelukken. In deze groepen kunnen succesvolle wenkbrauwtransplantaties worden uitgevoerd. 

Hoe worden wenkbrauwtransplantaties uitgevoerd? 

Wenkbrauwtransplantatie wordt uitgevoerd met FUE-haartransplantatielogica. De procedure die onder lokale anesthesie wordt uitgevoerd duurt 3-4 uur. Wortels uit de nek worden gebruikt voor wenkbrauwtransplantatie. Deze wortels moeten onder een bepaalde hoek en richting in het te transplanteren gebied worden geplaatst. De haarzakjes komen onder een hoek van 45 graden uit de huid. Wenkbrauwen zijn heel anders. Ze verlaten de huid onder een hoek van ongeveer 10-15 graden. Ze hebben een opwaartse vorm in het binnenste deel van de wenkbrauw, evenwijdig aan de grond en iets naar beneden aan de buitenkant van de wenkbrauw. Om deze reden is voorzichtigheid belangrijk bij het planten tijdens het zaaien. Anders kan de wenkbrauw er anders uitkomen als deze verkeerd wordt ingebracht, in de tegenovergestelde richting of naar beneden. Om deze reden moet een wenkbrauwtransplantatie worden uitgevoerd door een gekwalificeerde arts. 

Wat zijn de overwegingen na de behandeling? 

Het is mogelijk om gedurende een week hele kleine korstjes te zien in het getransplanteerde gebied. Deze verhinderen echter niet dat de patiënt terugkeert naar het dagelijkse leven en werk vanwege de snelle vervelling. Na de wenkbrauwtransplantatie wordt het afgeraden, voor twee weken, om naar de zee, het zwembad, intens zonlicht, geen solarium te hebben, of intensief te sporen. 

Helpt wenkbrauwtransplantatie vorm te geven? 

Met deze methode is het mogelijk om de spier de gewenste vorm te geven. Het kan tijdens wenkbrauwtransplantatie worden gedaan om de wenkbrauw met de spitse punt stomp te maken, om de kop dik te maken of om de gebogen kop een rechte vorm te geven. 

Wanneer verschijnen er wenkbrauwen na een wenkbrauwtransplantatie? 

3 maanden na het zaaien begint het te verschijnen. Aan het einde van een proces van ongeveer 7-8 maanden nemen de wenkbrauwen hun definitieve vorm aan. Vergeet niet dat nadat de wenkbrauwen zijn geplant, het, net als het haar, na 15 dagen begint uit te vallen. Het afvallen duurt 3 maanden. Na 3 maanden vervallen de wenkbrauwen niet. 

Omdat de wortel uit het haar in de nek van de wenkbrauw wordt gehaald, groeien ze net zo snel als het haar. Om deze reden is het handig om de uiteinden met tussenpozen van 15 dagen te knippen en bij te werken. Aan het einde van een jaar passen wenkbrauwen zich aan aan aan de kenmerken van de plaats waar ze worden getransplanteerd en vertraagt hun groeisnelheid. De noodzaak om te trimmen is verminderd. Na 1 jaar zullen wenkbrauwen de kenmerken krijgen van de plaats waar ze worden getransplanteerd, hun groeisnelheid zal vertragen en dit moet worden bijgesneden en geleidelijk worden verminderd. 

Wenkbrauwtransplantatie is erg belangrijk omdat dit het resultaat zal beïnvloeden van de ervaring van de mensen die de behandeling uitvoeren. Wenkbrauwtransplantatie door ons team wordt met succes toegepast. Zowel het proces als de opvolging na het planten gebeurt door ons ervaren team. Neem bij eventuele problemen contact met ons op.

JOUW VRAGEN

Alle bewerkingen die worden uitgevoerd met ZNZ Hair Center vallen onder onze garantie.
Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

De meest gebruikte haartransplantatietechniek vandaag: het is de FUE-techniek. De FUE-techniek werd genomen als een belangrijke stap voor de toekomst van haartransplantatie. Bij dit type haartransplantatie wordt het haar één voor één uit een gebied gehaald door middel van speciale pijpjes en wordt het haar in het te transplanteren gebied geplaatst.

BLOG23.11.2020 13:19:28
Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Natuurlijk heeft haartransplantatie, net als al het andere, ook een geschiedenis. Als u geïnteresseerd bent in haartransplantatie en de geschiedenis van haartransplantatie, zal dit artikel u door de tijd leiden en uitleggen hoe haartransplantatiebehandelingen door de geschiedenis heen zijn toegepast.

BLOG16.11.2020 13:13:52
Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Baard is voor sommige mannen het belangrijkste accessoire dat ze hebben. Baardverlies of schaarse baard, die door verschillende redenen kan worden veroorzaakt, kan worden verholpen met een baardtransplantatiebehandeling.

BLOG9.11.2020 13:07:57