Mega Session-haartransplantatie

Mega Session-haartransplantatie

Mega Session is een term die wordt gebruikt voor de toepassingen van 4000-4500 transplantaten in één sessie.

Voor degenen die een groot te transplanteren gebied hebben of meer gebieden willen bedekken met zo min mogelijk sessies, kan gebruik worden gemaakt van Mega Sessions. 

Hogere transplantaat aantallen hebben niet de voorkeur van veel centra vanwege de behoefte aan meer hulpelementen en tijd. Dankzij de veranderende methoden en technologische ondersteuning is het nu mogelijk om het aantal transplantaten te bereiken, iets dat in het verleden niet had kunnen worden gedacht. 

Door de zeer fijne voorbereiding van de folliculaire eenheden en de kleine afmeting van de groeven kunnen we de transplantaten heel vaak plaatsen, waardoor het een intensere uitstraling krijgen. Het doel is om het maximale aantal transplantaten toe te passen dat in een enkele sessie kan worden gedaan, om de meest intensieve resultaten te krijgen met een minimaal aantal sessies.

  •  Vaker,
  • Natuurlijker,
  • Het gewenste resultaat in minder tijd. 

Door het donorgebied in maximaal één sessie te gebruiken, worden onnodige buitensporige sessies voorkomen. Om hetzelfde aantal transplantaten in deze regio te krijgen, verkleinen we ook de kans op mogelijk haarfollikelverlies in die regio door één sessie te gebruiken in plaats van twee sessies. U kunt ook het gewenste resultaat krijgen met twee sessies in plaats van drie sessies. 

Hoe langer de procedure, hoe hoger het aantal transplantaten, maar hoe duurder het u in de eerste fase zal kosten. De procedure twee keer uitvoeren is duurder dan één keer. 

Voordelen van Mega Session-applicaties: 

U bereikt het resultaat in minder tijd dan met andere methoden met lagere transplantaataantallen. Gezien de tijd die het kost om na elke transactie werk gedaan te krijgen, zal uw verloren tijd veel minder zijn met Mega Session en met minder sessies. 

De frequentie die met Mega Session wordt bereikt, is in een enkele sessie zelfs hoger dan in de andere. Met minder sessies worden de wortelverliezen van het donorgebied die bij elke sessie kunnen optreden, geminimaliseerd.

Het is mogelijk om de meest natuurlijke resultaten te krijgen die kunnen worden bereikt.

JOUW VRAGEN

Alle bewerkingen die worden uitgevoerd met ZNZ Hair Center vallen onder onze garantie.
Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

De meest gebruikte haartransplantatietechniek vandaag: het is de FUE-techniek. De FUE-techniek werd genomen als een belangrijke stap voor de toekomst van haartransplantatie. Bij dit type haartransplantatie wordt het haar één voor één uit een gebied gehaald door middel van speciale pijpjes en wordt het haar in het te transplanteren gebied geplaatst.

BLOG23.11.2020 13:19:28
Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Natuurlijk heeft haartransplantatie, net als al het andere, ook een geschiedenis. Als u geïnteresseerd bent in haartransplantatie en de geschiedenis van haartransplantatie, zal dit artikel u door de tijd leiden en uitleggen hoe haartransplantatiebehandelingen door de geschiedenis heen zijn toegepast.

BLOG16.11.2020 13:13:52
Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Baard is voor sommige mannen het belangrijkste accessoire dat ze hebben. Baardverlies of schaarse baard, die door verschillende redenen kan worden veroorzaakt, kan worden verholpen met een baardtransplantatiebehandeling.

BLOG9.11.2020 13:07:57