Haarbehandelingen

Haarbehandelingen

Haarverlies is genetisch bepaald bij 60-65 procent van de vrouwen en 99 procent van de mannen. Genen van de moeder of vader worden gecodeerd voor haarkwaliteit, haardikte, haaruitval.

Daarom is het nog niet mogelijk om een ziekte met het gen te bestrijden. Om deze reden is een haarbehandeling een moeilijke behandelingen. 

Bij mannen komt adreno-genetisch haarverlies vaker voor. Met de werking van het hormoon testosteron, vooral in het voorste, midden en bovenste gebied, begint het haar te verdunnen. Genetische uitscheiding is mogelijk vanaf de leeftijd van 17-18 jaar. Genetische uitval is een proces dat doorgaat tot de leeftijd van 50-60 jaar, afhankelijk van het effect van de genetica en de hoeveelheid stress van de patiënt. Bij sommigen gebeurt deze uitval erg snel. Er zijn mensen die al hun haar verloren op de leeftijd van 20-21 jaar, evenals mensen die een deel van hun haar verloren op de leeftijd van 40-50 jaar. 

Wie moet een haarbehandeling krijgen? 

Degenen die gemiddeld 100-150 haren per dag verliezen, zijn zeker degenen die een behandeling nodig hebben. Deze regel is van toepassing op zowel mannen als vrouwen. In sommige gevallen vindt een actieve uitval plaats tot de leeftijd van 35-40 jaar, gevolgd door uitdunning. In dergelijke gevallen raden we patiënten aan: Als de huid van de persoon begint te verschijnen in het gebied waar de foto is gemaakt en de flitsen weerkaatsen, moet deze worden behandeld. 

Mesotherapie bij haarbehandeling 

Een effectieve behandeling is haarmesotherapie. Het is een behandeling die bestaat uit een mengsel van vitamines, aminozuren en mineralen. Deze methode werd in ons land van 2004 tot 2008 met succes toegepast. Toen verscheen de PRP-methode. Met deze methode werden gedurende 3-4 jaar succesvolle resultaten behaald. Na deze kwamen de vreemde ‘Growth Factor’ serums die het haar behandelen en versterken. Deze serums werden in de hoofdhuid geïnjecteerd. Het werkte ook een aantal jaren. 

Haarlaser 

Er zijn twee doelen bij de behandeling van haarlaser. Eerste; De haarlaser opent de haarvaten, die onder de huid worden gedoofd, en activeert de doorbloeding. Ten tweede activeert en versnelt het het regeneratie- en genezingsproces in de weefsels onder de huid. Melanocytcellen die het haar kleur geven, worden ook behandeld bij patiënten die naar de laser worden gebracht. Daarom wordt het donker worden van de kleur van het haar ook gedeeltelijk waargenomen. Significante veranderingen treden op in 4-5 maanden. 

Haarserum en lasercombinatie 

Het behandelen van de hoofdhuid kan hetzelfde zijn als het behandelen van de grond. Op het gewas worden kunstmest in de grond gegooid, vruchtbaar onder de top, worden zaden versterkt. Dus de grond komt tot leven. Hetzelfde geldt voor haar. Voorafgaand aan de laserbehandeling, die twee keer per week 20 minuten duurt, worden de patiënten gevoed met kleine naalden en serum dat de huid opent. Daarna wordt de laser 20 minuten gebruikt. Op deze manier worden snelle resultaten verkregen bij patiënten vanaf de eerste maand. De behandeling duurt ongeveer 6 maanden. De patiënt wordt de eerste keer dat hij arriveert gefotografeerd. Na de tweede maand wordt er weer een foto gemaakt. Hij zet ze naast elkaar, we zien hoeveel kwaliteitstoename in het haar, hoeveel sluiting in openingen, hoeveel glanzende plekken er gesloten zijn. Vanaf de derde maand zal er een merkbare verandering in foto's zijn. Tegen de zesde maand behaalt de patiënt nu het maximale voordeel. De vorm van deze combinatietherapie in Turkije haar behandelingsmethode. 

Is het nodig om de behandeling te herhalen? 

In gevallen waarin haarverlies genetisch is, wordt de beschermingsbehandeling gestart na het einde van de haaruitval en de versterkende behandeling. De preventieve behandeling wordt maandelijks voortgezet, daarna twee, drie en zes maanden. De ervaring en gevoeligheid van de specialisten zijn erg belangrijk bij de methoden die worden gebruikt voor haarbehandeling. Een gezonde haarbehandeling wordt met succes toegepast door ons team. Zowel het proces als de opvolging na het planten gebeurt door ons ervaren team. Neem bij eventuele problemen contact met ons op.

JOUW VRAGEN

Alle bewerkingen die worden uitgevoerd met ZNZ Hair Center vallen onder onze garantie.
Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

De meest gebruikte haartransplantatietechniek vandaag: het is de FUE-techniek. De FUE-techniek werd genomen als een belangrijke stap voor de toekomst van haartransplantatie. Bij dit type haartransplantatie wordt het haar één voor één uit een gebied gehaald door middel van speciale pijpjes en wordt het haar in het te transplanteren gebied geplaatst.

BLOG23.11.2020 13:19:28
Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Natuurlijk heeft haartransplantatie, net als al het andere, ook een geschiedenis. Als u geïnteresseerd bent in haartransplantatie en de geschiedenis van haartransplantatie, zal dit artikel u door de tijd leiden en uitleggen hoe haartransplantatiebehandelingen door de geschiedenis heen zijn toegepast.

BLOG16.11.2020 13:13:52
Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Baard is voor sommige mannen het belangrijkste accessoire dat ze hebben. Baardverlies of schaarse baard, die door verschillende redenen kan worden veroorzaakt, kan worden verholpen met een baardtransplantatiebehandeling.

BLOG9.11.2020 13:07:57