Sedatie Haartransplantatie

Sedatie Haartransplantatie

Anesthesiemethoden die zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de patiënt een zorgeloos, pijnloos en probleemloos haartransplantatieproces heeft, vormen een belangrijk onderdeel van medische procedures.

Sedatie is ook een van de soorten anesthesie. Bij sedatie wordt een combinatie van analgeticum (pijnstiller) en sedativum (ontspannend) toegediend door de anesthesist in de ader. 

Na het aanbrengen ontwikkelt de patiënt een lichte slaperigheid, ontspannenheid en fijn gevoel. Het bewustzijn is duidelijk, het is mogelijk om met de patiënt te praten. FUE- en DHI-methoden zoals haartransplantatie kunnen bij patiënten worden gebruikt. Onze oktober, wanneer bijzonder snel opgewonden, hoge zorgen, dromen en geluk, haar met sedatie wordt toegediend aan alle patiënten die een succesvolle transplantatie willen meemaken. Zowel het proces als de opvolging na het planten gebeurt door ons ervaren team. 

Neem bij eventuele problemen contact met ons op.

JOUW VRAGEN

Alle bewerkingen die worden uitgevoerd met ZNZ Hair Center vallen onder onze garantie.
Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

De meest gebruikte haartransplantatietechniek vandaag: het is de FUE-techniek. De FUE-techniek werd genomen als een belangrijke stap voor de toekomst van haartransplantatie. Bij dit type haartransplantatie wordt het haar één voor één uit een gebied gehaald door middel van speciale pijpjes en wordt het haar in het te transplanteren gebied geplaatst.

BLOG23.11.2020 13:19:28
Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Natuurlijk heeft haartransplantatie, net als al het andere, ook een geschiedenis. Als u geïnteresseerd bent in haartransplantatie en de geschiedenis van haartransplantatie, zal dit artikel u door de tijd leiden en uitleggen hoe haartransplantatiebehandelingen door de geschiedenis heen zijn toegepast.

BLOG16.11.2020 13:13:52
Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Baard is voor sommige mannen het belangrijkste accessoire dat ze hebben. Baardverlies of schaarse baard, die door verschillende redenen kan worden veroorzaakt, kan worden verholpen met een baardtransplantatiebehandeling.

BLOG9.11.2020 13:07:57