DHI-haartransplantatie

DHI-haartransplantatie

DHI-haartransplantatie (directe haarimplantatie).

Wat is DHI-haartransplantatie? 

Bij deze methode worden de transplantaten verzameld met behulp van een medische pen, choi genaamd, deze kan alleen door deskundigen worden gebruikt, en vervolgens wordt het haar dat met deze pen verzameld is direct op de hoofdhuid geplaatst zonder incisie of het openen van het haarkanaal. Bij de reguliere haartransplantatiemethoden worden deze twee bewerkingen afzonderlijk uitgevoerd maar dankzij de speciale pen wordt het proces teruggebracht tot maar één stap wat de patiënt comfort en gemak geeft. Kortom, bij de FUE haartransplantatietechniek heb je te maken met drie stappen, terwijl dat er bij de DHI methode enkel twee zijn. Het doel in de praktijk; om de kwaliteit van haartransplantaties te verhogen, om dik/vol haar te geven, om het bestaande haarbeeld te behouden zonder het haar van de patiënt te verkorten en te zorgen voor een spoedig herstel naar het dagelijkse leven. 

Wat zijn de stappen? 

Door lokale anesthesie toe te passen op het donorgebied ontspannen de haarzakjes zich en kunnen de haarzakjes verzameld worden met een speciale pen. Vervolgens worden de verzamelde haarzakjes door dit speciale apparaat op de hoofdhuid geplaatst. 

De haarwortels worden op de hoofdhuid geplaatst dankzij de speciale choi-pen. Deze pen is erg dun maar heeft een punt die door zijn speciale structuur in het haarzakje kan worden gestoken. Deze medische pen met dunne punt wordt in een geschikte hoek ten opzichte van de hoofdhuid in de hoofdhuid geduwd, hier plaatst hij het haarzakje in de hoofdhuid wanneer het in het speciale gebied achter de hoofdhuid wordt gedrukt. Deze methode, die wordt toegepast zonder het gezonde weefsels te beschadigen, heeft als voordeel dat er vaker getransplanteerd kan worden. 

In het algemeen heeft deze methode de voorkeur; haarwortels worden onmiddellijk verzameld nadat de plaatsing heeft plaats gevonden. Dit verhoogt de retentiegraad en de kans dat de transplantaten gezond blijven. Hoewel dit een techniek is die in het verleden al bestond, is het pas recentelijk populair geworden. Het is uitermate belangrijk dat de behandeling wordt uitgevoerd door ervaren personeel, deze methode duurt ongeveer 10-12 uur. Net als bij haarchirurgie met robots en de Fue-methode wordt een controle uitgevoerd op de eerste dag na de procedure. De tweede dag begint het wassen en dit duurt acht dagen. 

Wat zijn de voordelen? 

  • Door het tegelijkertijd verzamelen en plaatsen van de haarzakjes kunnen de haarzakjes op hun plaats worden gebracht zonder lang te hoeven wachten.
  • Er kan vaker getransplanteerd worden en het zorgt voor een natuurlijkere uitstraling.
  • Dankzij de speciale pen wordt de wachttijd van de haarwortels tijdens de haartransplantatie verkort. Zo wordt het risico op wortelverlies geminimaliseerd.
  • Bestaand haar wordt niet beschadigd. Haarverlies is een methode die kan worden toegepast op patiënten die dit niet hebben voltooid.
  • De patiënt ervaart een snel herstel. 

Net als bij FUE-chirurgie is de DHI-haartransplantatietechniek erg belangrijk omdat dit het resultaat en de ervaring van de mensen op wie de toepassing wordt uitgevoerd zal beïnvloeden. De door ons team toegepaste DHI-techniek is succesvol met zorg toegepast. Zowel het proces als de opvolging na het transplanteren gebeurt door ons ervaren team. Neem bij eventuele problemen contact met ons op.

JOUW VRAGEN

Alle bewerkingen die worden uitgevoerd met ZNZ Hair Center vallen onder onze garantie.
Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

De meest gebruikte haartransplantatietechniek vandaag: het is de FUE-techniek. De FUE-techniek werd genomen als een belangrijke stap voor de toekomst van haartransplantatie. Bij dit type haartransplantatie wordt het haar één voor één uit een gebied gehaald door middel van speciale pijpjes en wordt het haar in het te transplanteren gebied geplaatst.

BLOG23.11.2020 13:19:28
Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Natuurlijk heeft haartransplantatie, net als al het andere, ook een geschiedenis. Als u geïnteresseerd bent in haartransplantatie en de geschiedenis van haartransplantatie, zal dit artikel u door de tijd leiden en uitleggen hoe haartransplantatiebehandelingen door de geschiedenis heen zijn toegepast.

BLOG16.11.2020 13:13:52
Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Baard is voor sommige mannen het belangrijkste accessoire dat ze hebben. Baardverlies of schaarse baard, die door verschillende redenen kan worden veroorzaakt, kan worden verholpen met een baardtransplantatiebehandeling.

BLOG9.11.2020 13:07:57