VIP-haartransplantatie en behandelingen

VIP-haartransplantatie en behandelingen

VIP haartransplantatie is een service speciaal voor mensen die het druk hebben met werk en daarom een snelle en comfortabele haartransplantatie willen hebben.

Bij VIP-haartransplantatie wordt robotachtige haarchirurgie toegepast dat wordt gezien als de meest geavanceerde methode. 

Bij deze behandeling wordt met behulp van 3D-technologie bepaald hoeveel wortels een persoon nodig heeft voor haartransplantatie, waar de haarlijn zal beginnen en het mogelijke resultaat na het planten. Vervolgens worden de fasen van de robotchirurgie doorlopen. Uitermate comfortabel in een omgeving die volledig gepersonaliseerd is. Deze behandeling is vooral bedoeld voor mensen met beperkte tijd, drukke zakenlieden, bedrijfsleiders, atleten en artiesten. 

Zowel het proces als de opvolging na het planten gebeurt door ons ervaren team. Neem bij eventuele problemen contact met ons op.

JOUW VRAGEN

Alle bewerkingen die worden uitgevoerd met ZNZ Hair Center vallen onder onze garantie.
Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

De meest gebruikte haartransplantatietechniek vandaag: het is de FUE-techniek. De FUE-techniek werd genomen als een belangrijke stap voor de toekomst van haartransplantatie. Bij dit type haartransplantatie wordt het haar één voor één uit een gebied gehaald door middel van speciale pijpjes en wordt het haar in het te transplanteren gebied geplaatst.

BLOG23.11.2020 13:19:28
Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Natuurlijk heeft haartransplantatie, net als al het andere, ook een geschiedenis. Als u geïnteresseerd bent in haartransplantatie en de geschiedenis van haartransplantatie, zal dit artikel u door de tijd leiden en uitleggen hoe haartransplantatiebehandelingen door de geschiedenis heen zijn toegepast.

BLOG16.11.2020 13:13:52
Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Baard is voor sommige mannen het belangrijkste accessoire dat ze hebben. Baardverlies of schaarse baard, die door verschillende redenen kan worden veroorzaakt, kan worden verholpen met een baardtransplantatiebehandeling.

BLOG9.11.2020 13:07:57