ONGESCHOREN HAARTRANSPLANTATIE

ONGESCHOREN HAARTRANSPLANTATIE

Veel mensen zien af van een haartransplantatie als ze ontdekken dat hun haar afgeschoren moet worden. Ze willen zo niet gezien worden door anderen. Verschillende technieken zijn ontwikkeld om dit probleem tegen te gaan.

Het ongeschoren haartransplantatie proces is een nieuwe techniek die ontwikkelt is om dit probleem tegen te gaan. Hierdoor wordt er als doel gesteld om de patiënt zo snel mogelijk te laten terug keren naar zijn sociale leven.

Hoe wordt haartransplantatie uitgevoerd zonder te scheren?

Als je voorkeur uitgaat naar een haartransplantie zonder het afscheren van het haar moet je voor de operatie je haar iets langer laten groeien. Hierdoor verbergt het voorheen bestaande langere haar gaten in het donorgebied waar de haarzakjes vandaan worden gehaald en zijn er dus geen openingen zichtbaar.

Nadat de lokale anesthesie is uitgevoerd zal het donorgebied in beeld worden gebracht en zullen gezonde en sterke haarzakjes uit het gebied gehaald worden. Deze haarzakjes worden vervolgens voorbereid op de haartransplantatie. Het proces wordt voltooid door de haarzakjes die gescheiden zijn volgens de natuurlijke richting en dikheid van het haar, naar het gebied zonder haar te transplanteren.

Tijdens de behandeling van ongeschoren haartransplantatie, kunnen ongeveer 4000 haarzakjes getransplanteerd worden tijdens 2 sessies. Tussen de 1 en 3 haarwortels kunnen uit elk haarzakjes komen. Door de nieuwe technieken die ontwikkeld zijn wordt de hechtingssnelheid van de haarzakjes verhoogd.

Door de instrumenten en technieken die gebruikt worden bij de FUE-techniek wordt de retentiegraad van de haarzakjes verhoogd. Het slagingspercentage van de haartransplantatie neemt elke dag toe, door de ontwikkelingen in de plastische chirurgie, zoals gouden naaldpennen en micromotorische technieken. Het proces van ongeschoren haartransplantatie vraagt om meer tijd en zorg. Hierdoor zijn de prijzen hoger dan andere technieken. Toch is het een van de meest gewenste technieken, vanwege het comfort dat het biedt zonder het sociale leven te verstoren. 

Waarom ongeschoren haartransplantatie?

  • Het verstoort je dagelijks leven niet
  • Het donorgebied waar de haarzakjes vandaan worden gehaald hersteld zich makkelijker.
  • Het bied oplossingen voor patiënten die afzien van haartransplantatie door het geschoren uiterlijk.
  • Het transplantaat wordt homogeen genomen tijdens de behandeling van ongeschoren haartransplantatie. Hierdoor is het bijna onmogelijk om gaten te zien.
  • Het lage aantal haarwortels dat tijdens de behandeling getransplanteerd wordt zorgt voor een versnelde herstelperiode.